Sint & Piet komen langs om de schoentjes te vullen!

schoen_zetten_sinterklaas_sint_in_groningen
Sinterklaas kapoentje,
Gooi wat in mijn schoentje!

De Sinterklaasperiode is voor kinderen één van de spannendste tijden van het jaar: vooral wanneer ze hun schoen mogen zetten! De grote vraag die altijd in hun hoofdjes rondspookt is of er de volgende dag iets in zal zitten… De magie van Sinterklaas en zijn trouwe Pieten, lijkt zich vooral ’s nachts af te spelen, terwijl de kleintjes in diepe slaap zijn…

Heeft uw kind ooit het geluk gehad om daadwerkelijk te zien hoe Sint en Piet de schoentjes vullen? Waarschijnlijk niet, want deze mysterieuze gebeurtenis vindt plaats wanneer de wereld in duisternis gehuld is en de nacht nog heerst… Sinterklaas komt graag bij u langs om de schoentjes van uw kinderen te vullen met lekkernijen of kleine geschenkjes. En dat doen we niet in het holst van de nacht, maar juist vroeg in de avond, zodat de kleintjes het hele gebeuren kunnen meemaken.

Vergeet niet om, naast de schoentjes voor de kinderen, ook een wortel klaar te leggen voor mijn trouwe viervoetige metgezel, Ozosnel. Hij heeft immers ook zijn trek en verdient wat lekkers.

Laten we samen deze magische traditie in ere houden en de stralende glimlachen op de gezichtjes van uw kinderen zien wanneer ze hun schoen ontdekken, gevuld met de presentjes van Sint Nicolaas. Sinterklaas kapoentje, gooi wat in hun schoentje, en maak deze tijd van het jaar extra bijzonder voor uw dierbare kleintjes!