Het Grote Gastenboek van Sint Nicolaas!

Schrijf iets in het Grote Gastenboek van Sinterklaas...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − elf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

 1. Sinterklaascomité Oudeschip

  Sint en zijn pieten zijn begin december aanwezig geweest op het sinterklaasfeest van Oudeschip met 20 kinderen en hun ouders.

  De communicatie verliep prettig, vooraf een gesprek gehad over hun manier van werken, en werden alle wensen/tijd indelingbesproken werden.

  Sint en zijn pieten waren ruim optijd aanwezig, de pakken zijn van hoge kwaliteit, strooigoed was ruimschoots, en bij aankomst zitten Sint en pieten direct in hun rol.

  Sint en zijn pieten waren goed op elkaar ingespeeld, en Sint was haast niet te onderscheiden van “de echte”. Ook naar de kinderen toe super, ze voelde goed aan wel kind welke soort aandacht nodig had! En snel in improvisatie, echt top!

  Volgend jaar staat al ingepland!

 2. Linus & Nathalie

  Elk jaar komen de Sint en de pieten bij ons op bezoek.
  Voor de kinderen leuk, en voor ons ook!
  Ze maken leuk contact, zijn nieuwsgierig en hebben humor.

  De Sint beschikt over een dosis improvisatievermogen, aangezien de informatie over de volwassenen hem dit jaar wat laat bereikte. Hij kon zich er ter plekke mee redden, knap.
  Door rust en oprechte interesse van de Sint, maakte hij contact met de kinderen.
  We hebben liedjes gezongen en de Sint heeft cadeautje uitgedeeld, heel gezellig!
  Het was een leuke sinterklaasmiddag.

  We hopen dat u volgend jaar ook weer ons huisje weet te vinden!

  Hartelijke groet, Linus & Nathalie

 3. Truus Eitens

  Zondag 4 december 2022
  Vandaag kwam Sint met zijn 3 pieten op bezoek. Als opa en oma hebben we genoten van het fijne bezoek. De grapjes en de rust van de pieten. Er werd volop met strooigoed gestrooid, dit tot veel plezier van de kinderen.
  Sinterklaas heeft een hele fijne benadering naar de kinderen toe. In alle rust en volop aandacht voor de kinderen. Een van de kleinkinderen moet altijd even wennen aan nieuwe situatie’s maar zal al snel bij piet en later bij sinterklaas op schoot. We hebben samen liedjes gezongen en de pieten hebben nog een dansje gedaan met de kinderen.
  Wij vinden deze Sint en zijn Pieten een aanrader en hopen ze volgend jaar weer te mogen ontmoeten.
  Heel erg bedankt.

 4. PV Spie Noord.

  Al jaren komt Sinterklaas met zijn pieten bij ons op het bedrijf.
  We maken er altijd een super leuk feest van.
  Sinterklaas en zijn pieten zijn prachtig.

  Er is altijd mogelijkheid tot overleg en de communicatie is meer dan prima.

  Tot volgend jaar.

  PV Spie noord.

 5. Miranda

  Zaterdag 3 december heeft mijn dochter van 1 voor het eerst kennis gemaakt met Sint en zijn Pieten. Eerst bij de intocht in Oudeschip en daarna thuis bij Opa en Oma.

  Tijdens de intocht viel op dat er een fijne benadering was naar de kinderen, ook voor kinderen die het eng vonden. Zij kregen tijd en ruimte om te wennen aan de Sint en Pieten. Op het laatst wilden deze kinderen heel graag met de Sint en Pieten op de foto. Dat is toch wat je wilt zien!

  Het huisbezoek hebben we als gezin en familie als prettig ervaren. Er hing een ontspannen en gezellige sfeer. De aandacht die mijn dochter kreeg en die hier zichtbaar van genoot. Dat heeft ons een goed gevoel gegeven. Wij kunnen als gezin en familie terug kijken op een zeer geslaagd Sinterklaas feest. Echt een aanrader!!

  Tot volgend jaar!!
  Groetjes Miranda, John en Laura-Anna.

 6. Lisa Kuizenga

  Wat hebben wij weer een geweldige middag gehad met Sint en zijn pieten, Hij komt al jaren bij ons kinderdagopvang Tijgertje en ook privé, kijken niet op op 5a10 minuten langer en nemen alle tijd voor de kindtjes. Tot volgend jaar, Groetjes van alle ouders en kinderen van Dagopvang Tijgertje..

 7. Hans Brian

  Ook dit jaar is Sinterklaas ons pittoreske dorpje Godlinze niet voorbij gereden en heeft ons een onvergetelijk bezoek gebracht. Het duurde wel even maar we kwamen er al snel achter dat de zwarte pieten weer eens de weg kwijt waren. Maar gelukkig kwam Sinterklaas snel met paard en wagen naar het maar waar alle kinderen zich inmiddels hadden verzameld. Waardoor het feest gelukkig toch kon beginnen met eerst een rondrit door het dorp. Deze maal zingend en dansend achter de draaiorgel aan. Waarna er weer als zoals ieder jaar de Sint en zijn zwarte pieten bij ons in het dorpshuis de Vinkenhorst een leuk feestje gaf. De kinderen konden bij Sinterklaas een verhaal doen en- of tekeningen geven en werden door zware Piet verwend met veel pepernoten. Vlak voor vertrek kwamen de cadeautjes te voorschijn waardoor de Sint en zijn Pieten iets langer bleven om te genieten van al die blije gezichtjes. Kortom een gezellig en zeer geslaagd Sinterklaas! Ik zeg tot volgend jaar!

 8. Kindcentrum Opwierde

  De prachtige Sinterklaas en zijn pieten kwamen onze twee scholen bezoeken. De pieten waren zelfs bereid om op onze camping te slapen. Voor Sinterklaas was er een caravan geregeld! De verhaallijn maakte het compleet. Goede samenwerking en duidelijke afspraken, voor iedereen goed uitvoerbaar. Een feest voor alle kinderen, groot en klein!

 9. Carola

  Sint en pieten hebben ons bezocht op 2 december. De benadering richting de kinderen is fantastisch. Ze weten iedereen op hun gemak te stellen en mooi om te zien hoe iedereen ervan geniet. Ze zien er ook nog eens waanzinnig uit! Oog en interesse voor de kinderen op een professionele en leuke manier! Ongedwongen sfeer. Zeker een aanrader om dit gezelschap uit te nodigen. Keurmerk waardig!

 10. trijn bos nienhuis

  op 3 december werden we verrast met een bezoek van sint en zijn pieten
  het was een feest want al die jaren was er nog nooit een sint geweest
  de bewoners hebben genoten
  ook moesten er een paar bij de sint op het matje komen
  deze ging een gedichtje voorlezen over wat er zoal gebeurd in de wandelgangen
  ook gingen ze zingen voor de piet die jarig was die dag
  als slot deelden de pieten voor alle bewoners een cadeautje uit
  heel veel dank voor jullie bezoek
  ook namens alle bewoners

 11. Het bos

  5 december heeft sint met 4 pieten ons huis bezocht!! Wat was dat een verrassing voor onze kleine man en zijn grote zus vond het stiekem ook wel erg leuk … wij hebben als ouders ook genoten. Wij vonden het een zeer geslaagd bezoek en zeker voor herhaling vatbaar… dank u wel sint en pieten voor een zeer gezellige avond

 12. Anna Robijn

  30 november kwam Sinterklaas met zijn pieten op verjaardagsbezoek van mijn zoon. Wat een geweldige afsluiting van zijn verjaardag. Wat was hij blij. Wie kan er nou zeggen dat Sinterklaas op je verjaardagsfeest is geweest?! Deze mooie en vriendelijke Sinterklaas met zijn vrolijke pieten komt ons al jaren achtereen verblijden met hun bezoek. Daardoor kennen ze onze kinderen ook echt. Mooie en dierbare herinneringen voor later.

 13. Rene Battjes

  Goedemorgen Sinterklaas,

  Hier met Plaatjes Piet….. Wat was het weer beregezellig tydens de intochten van Zeerijp en Godlinze. Zullen we een paar mooie plaatjes op de website plaatsen ? Dan kunnen de mama’s papa’s en ook de lieve kindertjes de intocht nog even weer beleven.

  groetjes Plaatjes Piet

 14. Nathalie Willemsen

  Op zaterdag 30 november was het weer feest,
  Sint en zijn pieten zijn toen langs weer geweest!
  Met al zijn pieten, veel humor en zakken pepernoten,
  Hebben wij, zoals elk jaar, weer genoten.
  Sint is fantastisch, hij weet veel van de kids en volwassenen, en brengt een leuke mix van pieten met zich mee,
  Sint en de pieten uitnodigen, is een supergoed idee!

  Bedankt, we vinden het super wat jullie doen.

  Groeten, familie Wiersema

 15. Natasja

  Op 1 december was het zover, Sint kwam met 8 van zijn Pieten bij ons langs, inmiddels al voor het 4e jaar. Vorig jaar kwam Sint met 7 Pieten, de kids vragen zich al, worden het elk jaar meer en komen er volgend jaar misschien wel 9 Pieten?? We wachten het af 🙂
  We hebben weer enorm genoten!
  Heerlijk om te zien hoe de kinderen genieten van dit feest, na afloop werden de cadeautjes in sneltreinvaart uitgepakt.
  We kijken weer terug op een geweldig bezoek, tot volgend jaar!
  Vriendelijke groet,
  Fam. Tammenga

 16. Carina Tieks

  Lieve Sinterklaas en alle Pieten,

  Gisteren kwam u langs bij ons in Onstwedde. Door uw bezoek was het gewoon een fantastische
  Sinterklaasfeest, zoals het hoort. Ook voor de kinderen was dit een enorme verrassing en echt heel leuk. Wij hopen dat u volgend jaar ook weer in Onstwedde komt!!!!

 17. Gastouderopvang De Droomboom

  Lieve Sinterklaas en Pieten,
  Zaterdag 30 november 2019 bent u met uw pieten weer bij gastouderopvang De Droomboom in Meerstad geweest. Het was weer ,zoals voorgaande jaren, een geweldig feest. Al 5 jaar lang komt u met uw pieten bij ons langs. Dat zegt toch wel hoe professioneel, kindvriendelijk, geduldig, humor en altijd vrolijk u en uw pieten zijn. Ook voor het volgend jaar hebben wij u weer geboekt. Voor ons geen andere Sinterklaas en zijn pieten.
  Nogmaals onze dank voor het geweldige feest.

 18. Wim, Judith en Lieke

  Ook dit jaar in Beilen een leuke verrassing. Voor Lieke en familie een filmpje van de Sint. Dat was leuk!. De Sint wist ontzettend veel te vertellen uit het grote boek. Vol spanning zaten we samen het filmpje te bekijken. En toen…..op zoek naar de pakjes!!. Want die hadden ze ergens verstopt in huis. Bedankt Sinterklaas en Pieten. Tot volgend jaar.

 19. Monique

  Gisteren werd onze dochter 10 jaar en wat was het een feest!
  Ze kreeg hoog bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten.
  Samen met Sinterklaas de taart aansnijden was toch wel het hoogtepunt.
  En dat Sinterklaas en de pieten je persoonlijk komen feliciteren en dan ook nog een kado meenemen is toch geweldig.
  Het was een dag om nooit weer te vergeten !

 20. Truus

  Gisteren kwam Sinterklaas met zijn 3 pieten helemaal naar Deventer om 2 kinderen en 6 volwassenen blij te maken. De 3 pieten, grappig, zorgzaam, heel kindvriendelijk en ze zagen er ook nog eens prachtig uit. En Sinterklaas, u bent een waardige oude man. Kindvriendelijk, geduldig, lief en ook u zag er prachtig uit. Lenn en Noes vonden jullie allemaal geweldig. De ouders en grootouders hebben ook genoten en waren soms een tikkeltje ontroerd. Zo hoort een sinterklaasfeest te zijn!!! Compliment en tot volgend jaar??

 21. Ronald, Nicole, Francine

  Hallo Sinterklaas!
  Francine, Nicole en ik vonden het zaterdag heel erg leuk dat u met uw pieten op bezoek kwam in Garrelsweer. Volgend jaar weer? Ik stuur u binnenkort nog wel een paar foto’s. Alvast een fijne verjaardag gewenst en een goede reis terug naar Spijnje.

 22. Draaijer

  Ook in 2018 was jullie bezoek weer geweldig! Top Sint & pieten, alle kindjes én volwassenen hebben genoten. Het is de Sint zelfs gelukt om 1 kindje van zijn angst af te helpen!! Bedankt voor jullie komst en tot de volgende keer

 23. Ria de Jonge

  Op dinsdag 4 december en woensdag 5 december waren jullie te gast in het kindcentrum OPwierde
  (CBS De Triangel en obs De Vuurvlinder) in Appingedam. De intocht was weer geweldig. Sinterklaas en zeker wel 15 vrolijke Pieten werden verwelkomd door 500 kinderen, leerkrachten, ouders en andere belangstellenden. Het bezoek in de groepen was heel gezellig. Omdat er zoveel Pieten waren was er aandacht voor alle kinderen. Ook de zieke kinderen werden niet vergeten. Hun cadeautje werd thuis bezorgd door twee lieve, gezellige Pieten.
  Het uitzwaaien was ook een feestje. Er werd gezongen en gedanst, samen met de Pieten.
  Bedankt voor jullie bezoek aan ons kindcentrum OPwierde in Appingedam.

 24. Lydia

  Op maandag 3 december j.l. kwam de Sint met zijn pieten langs in Woonzorgcentrum Alegunda Ilberi te Bedum. Het was een hele gezellige ontspannen ochtend. Bewoners hebben erg genoten van de gezellige sfeer. Heel erg bedankt voor jullie inzet!

 25. Monique Bos

  Wat was het weer een feestje!
  En dit jaar kwamen jullie langs op Sint zijn verjaardag!
  Het was zoals altijd heel gezellig en relaxed…en wat vooral zo leuk is om te zien, is jullie rust..geduld ..gekkigheid en interactie met onze dochter.
  Vanaf minuut 1 was het feest en de tijd vloog dan ook weer heel snel om.
  Bedankt voor weer een hele leuke en gezellige avond en vooral een mooie herinnering.
  Tot volgend jaar!

 26. Maaike

  Onze kinderen hebben genoten. Leuke interactie met sinterklaas en maar liefst 5 Pieten. Op naar sinterklaasfeest 2019

 27. Stephan, Paula, Max, Daan

  Wauw wat hebben wij mede dankzij jullie een geweldige pakjesavond gehad! Onze kinderen zaten met smart op Sinterklaas en zijn pieten te wachten. Sinterklaas en zijn pieten zagen er keurig en professioneel uit! Waren lief naar de kinderen en de pieten maakten leuke grapjes en ze zongen alle liedjes luidkeels mee. Super bedankt en tot volgend jaar!!

 28. Anna Robijn

  Vanmiddag kwamen Sinterklaas en zijn pieten wederom bij ons thuis. Al jaren komt hij trouw met zijn pietengezelschap tot groot genoegen van de kinderen. Prachtige traditionele pieten in de meest prachtige pieten pakken en ook Sinterklaas ziet er uit om door een ringetje te halen. Sinterklaas en de pieten maken er ieder jaar op rij een SINTTASTISCH feest van! Ook als de kinderen het echt heel spannend vinden, wordt hier zo rustig en goed mee om gegaan en krijgen ze op de juiste en leuke manier nog heel wat voor elkaar. Chapeau! Ook wordt er rekening gehouden met je evt wensen. Wij zijn zeer tevreden en willen absoluut geen “hulp sinterklaas”, maar deze “echte” compleet met zijn vrolijke gezelschap!
  Tot volgend jaar!!

 29. Harold Sterenborg

  Op 2 december kwam sinterklaas met zijn pieten bij ons op bezoek.
  Zelfs met 7 pieten.
  Onze zoontje heeft het erg leuk gehad en wij vonden het ook erg gezellig.
  Sint en zijn pieten hebben het heel leuk gedaan. onze complimenten.
  Zeker voor herhaling vatbaar.

 30. Sebastiaan.

  Beste Sinterklaas en pieten,

  Bedankt voor uw komst naar ons kantoor in Groningen. Onze kinderen vonden het een geweldig feest en ook heel bijzonder dat Sinterklaas zoveel over de kinderen weet. En dat op uw leeftijd.
  Volgend jaar weer?
  Nou dag hoor.

 31. Nienke

  Beste Sinterklaas en pieten,

  Wat was het weer een groot feest in Zeerijp! We waren u eerst even kwijt, maar gelukkig kwam het allemaal goed. De kinderen in Zeerijp hebben genoten, het weer zat goed mee en Sinterklaas had echt aandacht voor de kinderen. De pieten hebben hun kunsten nog laten zien door pakjes door de schoorsteen te gooien vanaf het hoge klimrek. Een spektakel voor de kinderen!
  Heel erg bedankt voor de goede samenwerking, volgend jaar komt u toch weer?

  Nog een hele fijne pakjesavond!

  Hartelijke groet namens de kinderen uit Zeerijp,
  Nienke

 32. Petra Poort

  Een prachtige en traditionele intocht en een gezellig en vrolijk Sintfeest in Godlinze.
  Met medewerking van de prachtig geklede en zeer kindvriendelijke Sinterklaas met 12 van zijn eveneens mooi uitgedoste, vrolijke en behulpzame Pieten.
  Complimenten voor deze betrokken, serieuze, zich aan afspraken houdende groep.
  Een genot voor kinderen en voor volwassenen en voor herhaling vatbaar.
  Tot volgend jaar!

 33. Sint Nicolaas

  Dag René,

  Hartelijk dank voor je bericht hoor! Nou, ik moet zeggen, het gaat vrij aardig hoor!
  De pieten klimmen veelal over de daken. Ze hebben liever niet dat ik dat nog teveel doe, gezien mijn leeftijd.
  De intochten waren zeer zeker weer erg gezellig. Was je erbij? Heb je ons nog gezien?

  Wat betreft de foto’s: Regel dat maar mooi via plaatjespiet hoor. Dat is de kortste weg.
  Ik zal het hem zeggen.

  Nogmaals bedankt voor je bericht!

  Vriendelijke Groet,
  Sint Nicolaas!

 34. Rene Battjes

  Goedemorgen Sinterklaas,

  U bent samen met uw zwarte Pieten nu zeker wel moe ?
  De hele nacht weer over de daken en bij de huisjes langs om de schoentjes te vullen.

  De intochten in Zeerijp en Godlinze waren in 2018 ook weer geweldig.
  Voor eventueel een foto na te bestellen, kunnen we dan een mailtje naar deze website sturen ?
  Of kunnen we ook direct een mailtje of appje naar plaatjes piet sturen ?

  Vriendelijke groet Rene Battjes 🙂

 35. Denis masari

  Op 4 december zijn Sint en zijn Pieten bij ons thuis langs geweest. Wat waren onze 4 kinderen verbaasd dat ze bij ons aanbelden en binnen kwamen. Het was een hele gezellige tijd samen. De kinderen hebben ervan genoten. We weten zeker dat we volgend jaar deze Sint weer gaan vragen om langs te komen.

  Onze complimenten aan de Sint en zn Pieten, jullie zagen er allemaal zo goed uit. Zo zieje ze niet vaak, wij gaan jullie zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

 36. Gastouderopvang De Droomboom

  Lieve Sinterklaas en z´n pieten,

  De kindjes van Gastouderopvang De Droomboom hebben 2 december 2018 weer ontzettend van u en uw pieten genoten.
  Elk jaar kijken wij vol verwachting uit naar uw komst en elke keer is het een zeer geslaagd feest waar lang over gepraat wordt.
  U bent samen met uw pieten voor ons de ENIGE ECHTE.
  Zolang Gastouderopvang De Droomboom blijft bestaan bent u elk jaar weer van harte welkom. Gelukkig hebben wij jullie voor het volgende jaar al weer geboekt.
  Grote complimenten voor jullie !!!!

 37. Janette Schlukebir

  Beste Sint en pieten,
  25 november kwamen jullie op bezoek in Godlinze. Dit jaar kwamen jullie met de boot aan, wat een feest!
  De kinderen hebben weer genoten. Het was weer een geslaagde middag!

  Tot volgend jaar!
  Groeten,
  Dorpsbelangen Godlinze

 38. Natasja Hummel

  We hebben ook dit jaar weer genoten, voor de 3e keer bij ons thuis en voor de 2e keer op opa en oma met de neefjes en nichtjes. Dit jaar eerst bij ons thuis op 1 december met 3 pieten, keurig verzorgd en helemaal meegaan met het kind zo mooi! Luuk wilde zijn kamer laten zien en aan Piet uitleggen hoe zijn Nintendo-DS werkt, er werd gewoon tijd gemaakt in het programma, prachtig! Daarna op 3 december met 7 Pieten bij opa en oma met neefje en nichtje. Wat een spanning, Luuks neefje hield eerst zijn handjes stijf voor zijn ogen maar al snel werd hij toch nieuwsgierig. Ook hier complimenten voor hoe hiermee omgegaan wordt. En prachtig verzorgd de Sint en zijn Pieten!
  Tot volgend jaar!

 39. Angela van Duinen

  Al jaren, eerst in thuis situatie( dochter heeft leeftijd bereikt waar de loofwaardigheid er af is) , en nu in werk situatie, mag ik sinterklaas en zijn pieten ontvangen.
  Dit jaar op 1 december heeft sinterklaas de sinterklaas bingo bij ons verzorgd en op 5 december de bewoners van het woonzorgcentrum ( verpleegafdeling) een bezoek op de huiskamers gebracht. Er werd gezongen en gelachen, kortom een hoop gezelligheid, herkenning en plezier. Zoals ieder jaar is dit de “echte”sinterklaas. Kostuums en grim zijn perfect voor elkaar. Wat een schitterend gezelschap.

  Bedankt voor jullie bijdrage van een schitterend feest ( voor jong en oud)

 40. Lianne Pentinga

  Op 5 december heeft u onze 3 kinderen (10, 7, 6 jaar) verblijd met uw bezoek. Dit jaar voor de derde keer! Onze jongste dochter van 7 vroeg zich van te voren af of er een hulpsint of de echte zou komen. Toen u was vertrokken was ze heilig overtuigd dat we bezoek hadden van de Échte Sint, in tegenstelling tot de sint op school…

  Dank voor uw professionele bezoek, uw prachtige baard en mooie kleding. Absoluut het keurmerk waardig. De kinderen voelden zich erg op hun gemak en kregen ieder alle tijd voor een persoonlijk gesprek. We hebben enorm genoten en ontvangen u en uw pieten volgend jaar graag weer!

 41. Judith Oudman

  Zondagmiddag 3 december weer een prachtig Sinterklaasfeest gehad bij Opa en Oma in Ten Boer. Sint kwam naar liefst langs met 7 Pieten. Onze dochter Lieke vond het spannend maar ook prachtig en indrukwekkend. Zelfs nog even bij Sinterklaas op schoot gezeten. Bedankt Sint en Pieten. Complimenten!

 42. Jacqueline, John en Lianne Lamers - wessels

  Ook dit keer vierde wij voor de 6e keer op rij pakjesavond met Sint erbij!

  Sint kwam met veel pieten naar ons toe,
  Ze hadden er al een lange dag op zitten.
  Maar ze waren nog echt niet moe!

  Ons buurmeisje stond ze zwaaien voor het raam naar piet!
  En zelfs ons buurmeisje vergaten ze niet!

  Een hand vol pepernoten en een foto gemaakt.
  En een moeder die in dr hart werd geraakt.

  Ga zo door Sint en pieten!
  Ik hoop nog lang van jullie te kunnen genieten!

 43. Monique Bos

  Lieve Sinterklaas en zwarte Pieten,

  Wat was het weer een geweldig bezoek.
  Zo mooi om te zien hoe onze dochter echt geniet en hoe jullie haar weer een onvergetelijke middag hebben bezorgd.
  Zo rustig en geduldig als jullie waren ,zo hieper de piep was onze dochter en dat maakte het tot hele leuke momentjes en verhalen.
  Hopelijk zien we jullie volgend jaar nog een keer!
  Bedankt voor weer een geweldige middag.

 44. Dorpbelangen Zeerijp

  Ook dit jaar kwamen de Sint en Pieten weer bij ons in Zeerijp aan! Wat was het gezellig!
  En wat een geweldige aankomst!
  Iedereen heeft genoten, maar de kinderen zeker!!!

  Wat weer een enthousiasme en wat zagen de Pieten er weer prachtig uit! Wat geweldig hoe ‘lekker gek’ ze konden zijn, maar ook hoe rustig ze bij de kleine kinderen konden zitten én de tijd namen.

 45. Plaatjes Piet

  Intocht Godlinze :
  Met de boot van Zeerijp naar Godlinze en weer heeft plaatjes Piet mooie plaatjes gemaakt van alle vrolijke mensen en zwarte Pieten die ons op de steiger stonden toe te zwaaien . Dank jullie wel vriendelijke plaatjes mensen uit Glinze. Groetjes plaatjes Piet

 46. Plaatjes Piet

  Intocht Zeerijp :
  Plaatjes Piet heeft veel mooie plaatjes gemaakt van alle kleine sintjes en pietjes….. Heel hartelijk dank, het was plaatjes gezellig in Boerderij de Diek’n

 47. Judith Oudman

  Dit jaar kwam Sint met zijn Pieten voor de tweede keer op bezoek. Zelfs met 6 Pieten!
  Onze dochter vond het spannend maar super leuk. Complimenten hoor. Weer erg leuk gedaan.
  Tot volgend jaar!

 48. Jacqueline wessels, John Lamers & lianne

  Voor de 5e keer op rij was ook Sint dit jaar bij ons weer van de partij.
  We hopen dat hij volgend jaar ons huisje ook weer weet te bezoeken.
  Zodat onnozele piet dan wel d’r pakjes kan gaan zoeken.
  Waar ze zullen staan houden we ook dan geheim.
  Goh, opeens tover ik hier een rijm.
  Een wens van mij om ooit eens een Pio te zijn!
  Wanneer die tijd zal gaan komen, daar blijf ik nog even over dromen.
  Het was weer erg fijn dit keer.
  Volgend jaar dus weer!
  Aangezien Sint het erg druk heeft, zijn wij erg slim geweest.
  En hebben de pieten alvast toegezegd, dat ze ook volgend jaar komen.
  Ja, echt!!
  Zelfs piet weet dat hij dan in een ander dorp gaat Komen.
  Dan kan onnozele piet alvast gaan dromen.

 49. S. Paapst

  Sint en piet bij ons op bezoek gehad op het bedrijf. Het was een groot succes. De kinderen (en ouders) hebben er enorm van genoten. Wat osn betreft zeker voor herhaling vatbaar.

  Bedankt Sinterklaas namens Royal HaskoningDHV Groningen.

 50. Nanne

  Zondag 4 december zijn Sinterklaas en 5! Zwarte pieten bij ons thuis geweest. Onze zoon was ontzettend zenuwachtig en daar anticipeerde de sint heel goed op. De pieten bleven ook rustig (ook omdat we dat hadden aangegeven). Al met al goede ervaringen met deze goedheiligman

 51. Fam. Guske

  Voor de zesde keer op rij kwam de Sint met zijn pieten bij ons op bezoek. Wat was het weer gezellig ! Onze kinderen waren ook nu weer diep onder de indruk. Prachtige Pieten met af en toe een gezonde dosis humor en een mooie, lieve Sinterklaas. Hij is er echt voor de kinderen en zijn aandacht voor hen is oprecht. Bedankt voor alles en we zien jullie volgend jaar vast weer!

 52. Angela van Duinen

  Het was weer geweldig! Bewoner en hun naasten hebben weer genoten. Grime en kostuums keurig en verzorgd. Tot volgend jaar sinterklaas!

 53. Fletcher Hotel De Zeegser Duinen

  Voor het eerst in jaren bracht Sinterklaas weer een bezoek aan ons hotel tijdens de brunch op zondag 27 november 2016. Met een gevolg van 8 Pieten maakte het gezelschap indruk!
  De aanwezige kinderen mochten om beurten vragen stellen en een kadootje in ontvangst nemen.
  Verder werden er uiteraard liedjes gezongen.
  Hartelijk Dank voor dit enthousiaste bezoek. Volgend jaar weer?

 54. Monique Bos

  Wat was het een geweldige avond met de Sint en Pieten!
  Er werd gezongen en gedanst en alle pieten waren super enthousiast .
  Onze dochter vond het super super spannend,maar het het ijs was al snel gebroken door alle lieve Pieten en lieve Sinterklaas.
  Het was TOP!!!!!

 55. OBS De Vuurvlinder

  Voor de derde keer op rij kwam deze Sint met zijn Pieten naar onze school. Het was weer fantastisch! Je zag de kinderen zichtbaar genieten. De Sint nam alle tijd voor ze en de Pieten maakten er weer een dolle boel van. Met deze groep ben je verzekerd van een geslaagd sinterklaasfeest. Jullie zijn top! Bedankt en tot volgend jaar!

 56. Janette

  Beste Sinterklaas en zwarte pieten,

  Wat was het weer een super leuke middag!
  De kinderen vonden het weer heel erg leuk en gezellig.
  Bedankt voor jullie inzet en we hopen jullie volgend jaar weer te zien!

  Groetjes,
  Dorpsbelangen Godlinze

 57. Personeels vereniging Spie/CompuSystems

  Beste Sinterklaas en al zijn Pieten,

  Hartelijk dank voor het bezoek op 21 november aan onze bedrijf.
  We hebben erg van jullie genoten, het was een SUPERFEEST voor iedereen!
  Vandaar dat jullie volgend jaar weer TERUG mogen komen!

  We kijken er nu al naar uit!

  Groetjes van de Personeelsvereniging

 58. Herma Guske

  “Er is maar één Sinterklaas, één échte Sinterklaas en dat is deze!”
  Een prachtige, lieve Sint die de tijd neemt voor de kinderen. Alles is mogelijk en improviseren is geen probleem. Heerlijk een huis vol Pieten (en pepernoten 😉
  We hebben weer genoten (voor de 5e keer). Bedankt en tot volgend jaar!

 59. anita smit

  Deze Sint is zo ontzettend mooi dat ik er zelf weer in ga geloven.
  We hebben een fantastische middag gehad!

 60. Judith Oudman

  Beste Sint en Pieten,

  Bedankt voor uw bezoek aan ons adres. Wat een gezelligheid.
  Onze dochter was erg onder de indruk van u en de Pieten. We hebben een hele fijne pakjesavond gehad.
  Complimenten aan het hele team van Sinterklaas!
  Graag tot volgend jaar……

  Groeten,
  Wim, Judith en Lieke

 61. Familie Huizeling

  Geachte Sinterklaas en alle pieten ,

  Wij danken u zeer voor uw komst in ons huis op 1 december 2015 !
  Het was een geweldig bezoek waarin alle onze verwachtingen meer dan waar zijn gemaakt.
  Alle pieten waren net als u geweldig en wat hebben we samen veel pret gehad en gelachen 🙂
  Alle ingrediënten voor een ouderwets avondje Sinterklaas waren aanwezig en alles zoals afgesproken en gepland echt petje af voor iedereen die hier aan heeft bijgedragen. Onze gasten uit de verenigde staten hebben net als ons genoten en over deze voor ons onvergetelijke avond zullen we nog lang na praten. Voor een ieder die dit leest en ook SInterklaas graag thuis willen uitnodigen zeggen wij maar één ding …. DOEN !!! Met vriendelijke groet Fam.Huizeling

 62. Alegunda Ilberi Bedum

  Gisterochtend kwam sinterklaas en zijn pieten voor de derde maal in Alegunda. ( woonzorgcentrum in Bedum) Ieder jaar weer zijn we weer trots op “onze”mooie sinterklaas! Nu dit jaar zelfs met keurmerk, en geheel terecht. A.s. vrijdag mogen we sinterklaas opnieuw bezoeken, we kijken er weer naar uit!

  Zelfs voor 2016 hebben we sinterklaas en zijn pieten al weer vast gelegd! Kortom, een aanrader!

 63. Gastouderopvang de Droomboom

  Lieve Sinterklaas en zwarte pieten,

  Afgelopen zondag 29 november kwamen jullie op bezoek bij Gastouderopvang de Droomboom.
  Wat een feest was dat. Zowel de kindjes als de ouders hebben genoten van jullie bezoek.
  Het was in 1 woord geweldig!!

  De kindjes raakten er maar niet over uitgepraat. Wat de zwarte pieten hier allemaal deden….. Vooral de zwarte pieten die op onze bank gingen slapen met hun schoenen aan is hier het gesprek van de dag.

  We kijken nu al uit naar volgend jaar, want dan hopen we dat U en uw pieten weer bij Gastouderopvang de Droomboom komen.

  Nogmaals hartelijk dank voor uw komst.

  Vriendelijke groet,

  Vanessa Groeneveld
  Gastouderopvang de Droomboom

 64. Janette

  Lieve Sinterklaas en zwarte pieten,

  Zaterdag 28 november zijn jullie weer op bezoek geweest in Godlinze.
  We hebben net als vorig jaar weer erg genoten van jullie komst.
  Het was weer erg gezellig! Super gedaan!!
  Bedankt voor de leuke middag en tot volgend jaar.

  Vriendelijke groet,
  Dorpsbelangen Godlinze

 65. Jacqueline Wessels

  Lieve Sint en pietjes,
  Complimenten!
  Als zelfs opa onder de indruk is…
  Zegt dat meer dan genoeg!
  Jullie waren hier voor de 3e jaar op rij, volgend jaar is ook al weer vastgelegd.
  Deze mensen horen bij ons sinterklaas feest!

 66. Fam. Loyenga Bericht auteur

  Lieve Sint Nicolaas en pieten,

  Zoals al vele jaren zijn jullie weer bij ons op bezoek geweest. Wij hebben ook dit jaar weer ontzettend mogen genieten. Het wordt ieder jaar weer leuker!!!! Wij willen jullie dan ook ontzettend bedanken voor alle moeite en de ontzettend leuke en mooie momenten.
  Hopelijk tot volgend jaar!!!

 67. Kelly Colpa

  Lieve Sinterklaas & Pieten,

  Voor het eerst Sinterklaas en de pieten bij ons in huis geweest, wat een verassing voor onze kinderen, ze hebben genoten.
  Complimenten voor jullie allemaal. Hopelijk tot volgend jaar

 68. Herma

  Lieve Sint en Pieten,

  Ook dit jaar hebben we weer genoten van jullie bezoek. Wat een enthousiasme en hoe perfect ziet alles eruit. De kids zijn, zelfs na enkele jaren,nog altijd onder de indruk van jullie komst. Het is natuurlijk ook erg bijzonder om de echte Sinterklaas bij je thuis op bezoek te hebben! Complimenten aan jullie allemaal en zeker tot volgend jaar!

 69. Monique

  Wat hebben wij weer ontzettend genoten van jullie bezoek bij ons thuis op 5 december. Echt super professioneel, pakken zien er helemaal top uit! De kinderen vonden de polonaise en de judo Piet geweldig. Alle volwassenen erg onder de indruk van de Sinterklaas; leuke interactie met de kinderen. Met hun 7 jaar komen een aantal nu toch op een ’twijfel leeftijd’, maar ze wisten het toch zeker: DIT WAS DE ECHTE SINTERKLAAS MAM! Die van school vonden ze nep… Zegt genoeg denk ik! Tot volgend jaar!

 70. PV Woongroep Marenland

  Beste Sinterklaas en Pieten,

  Op dinsdag 2 december 2014 heeft u ons spontaan vereerd met een bezoek. Alle medewerkers waren zeer onder de indruk. Het was een zeer gezellig uurtje. Wij hopen dat u volgend jaar weer op bezoek komt want het was zeer professioneel!
  De groetjes van de dames van de PV van Woongroep Marenland.

 71. Jeffrey en Ina

  Hallo sinterklaas en zijn pieten
  het was weer gezellig net als vorig jaar
  het was erg fijn dat jullie erweer waren

 72. Miranda Nieweg

  Beste Sinterklaas en Pieten,

  Heel erg bedankt, namens vv SPW en alle kinderen, voor een zeer geslaagd sinterklaasfeest bij ons bij de vereniging.
  We hebben allemaal enorm genoten van jullie aanwezigheid…echt super!
  En bedankt voor alle tijd die jullie namen voor de kinderen!!

  Heel erg bedankt namens vv SPW te Stadskanaal

 73. Janette Bericht auteur

  Beste Sint en Pieten,

  Zaterdag 29 november zijn jullie bij ons op bezoek geweest in Godlinze. Ondanks dat de boot pech had zijn jullie gelukkig goed aangekomen, dankzij de politie. De kinderen maar ook de ouders hebben erg genoten van deze middag. Bedankt voor de leuke middag! Tot volgend jaar!

  Vriendelijke groet,
  Vereniging dorpsbelangen Godlinze